Rosary dị nsọ

Add Igbo audio

A ga-eziga faịlụ ọdịyo ndị a:
(* Nhọrọ)

Chaplet Ebere Chukwu

ig_segno_croce.mp3
+ N’aha nke Nna na nke Ọkpara na nke Mmụọ Nsọ. Amen.

ig_eterno_padre.mp3
Nna ebighi-ebi, a na m enye gị ahụ na ọbara, mkpụrụ obi na ịdị nsọ nke Ọkpara gị ị hụrụ n’anya, Onye-nwe anyị, Jisus Kraịst, maka mgbaghara mmehie anyị na nke ụwa nile.

ig_per_la_sua.mp3
N'ihi obi iru uju Ya, meere anyị na ụwa dum ebere.

ig_santo_dio.mp3
Chineke dị Nsọ, Nsọ dị ike, Nsọ anwụghị anwụ, meere anyị na ụwa dum ebere.

ig_sangue_e_acqua.mp3
Obara na miri, nke siri n’obi Jisus puta dika isi-iyi nke ebere nye ayi, atukwasirim Gi obi!

Rosary dị nsọ

ig_credo.mp3
Ekwe m na Chukwu

ig_pater.mp3
Nna anyị nọ n’eluigwe

ig_ave.mp3
Ekele Marịa

ig_gloria.mp3
Otito dịrị Nna.

ig_salve_regina.mp3
Ekele Ezenwanyi dị asọ

ig_gesu_mio.mp3
"Jizọs m, gbaghara anyị mmehie anyị, zọpụta anyị n’ọkụ nke ala mmụọ, durukwa mkpụrụ obi nile gaa n’eluigwe, karịsịa ndị nwere mkpa maka ebere Gị."

ig_o_dio.mp3
"Chineke gbatara m aka. Jehova, mee ngwa ngwa inyere m aka."

ig_regina_pace.mp3
"Mary, eze-nwanyi udo, kpeere anyi ekpere."

ig_intenzioni_papa.mp3
"Ekpere maka ebumnobi Pope."


MISTERIS:
ig_gioia1.mp3  "Ihe omimi ọñụ nke mbụ. Mkpọsa mmụọ ozi Gebriel nye Meri Mkpụrụ nke ihe omimi: Ịdị umeala n'obi"
ig_gioia2.mp3 "Ihe omimi ọṅụ nke abụọ. Nleta Meri gara nwa nwanne nne ya Elizabeth Mkpụrụ nke ihe omimi: Ịhụnanya nke agbataobi"
ig_gioia3.mp3 "Ihe omimi ọṅụ nke atọ. Ọmumu nke Onye-nwe-ayi Jisus- Ọmụmụ Mkpụrụ nke Ihe omimi: Ogbenye"
ig_gioia4.mp3 "Ihe omimi ọṅụ nke anọ. Ihe ngosi nke Jizọs n'ụlọ nsọ Mkpụrụ nke ihe omimi: Irube isi n'iwu Chineke"
ig_gioia5.mp3 "Ihe omimi ọṅụ nke ise. Nchọta Jizọs n'ụlọ nsọ Mkpụrụ nke ihe omimi: Ọṅụ n'ịchọta Jizọs na ndụ gị"

ig_luce1.mp3 "Ihe omimi mbụ nke Luminous. Baptizim Jizọs na Jọdan Mkpụrụ nke Ihe omimi: Oghere Nye Mmụọ Nsọ"
ig_luce2.mp3 "Ihe omimi nke abụọ. Alụmdi na nwunye na Kena Mkpụrụ nke ihe omimi: Jisus Site na Meri"
ig_luce3.mp3 "TIhe omimi nke atọ. Mkpọsa nke ala eze Chineke na oku na-achighari Mkpụrụ nke ihe omimi: ncheghari na tukwasi Chineke obi"
ig_luce4.mp3 "Ihe omimi nke anọ. Mgbanwe ahụ Mkpụrụ nke ihe omimi: Ọchịchọ maka ịdị nsọ"
ig_luce5.mp3 "Ihe omimi Luminous nke ise. The Institute of the Eucharist Mkpụrụ nke ihe omimi: Adoration"

ig_dolore1.mp3 "Ihe omimi mbụ nke mwute. Ahụhụ dị n'ime ubi Mkpụrụ nke ihe omimi: Uju maka mmehie"
ig_dolore2.mp3 "Ihe omimi nke iru uju nke abuo. Ihe Otiti Jis]s n'ogidi Mkpụrụ nke ihe omimi: Ọdị ọcha"
ig_dolore3.mp3 "Ihe omimi nke iru uju nke ato. Okpueze nke Ogwu Mkpụrụ nke ihe omimi: Moral obi ike"
ig_dolore4.mp3 "Ihe omimi nke anọ dị mwute. Jizọs buru Obe Ya Mkpụrụ nke ihe omimi: Ndigide"
ig_dolore5.mp3 "Ihe omimi nke iru uju nke ise. Ogbugbu na Onwu nke Jisos Mkpụrụ nke ihe omimi: Ntachi obi"

ig_gloria1.mp3 "PIhe omimi mbụ nke ebube. Mbilite n'Ọnwụ Jizọs Mkpụrụ nke Ihe omimi: okwukwe"
ig_gloria2.mp3 "Ihe omimi nke abụọ nke ebube. Nrigo nke Jisos n'elu igweMkpụrụ nke ihe omimi: Olileanya"
ig_gloria3.mp3 "Ihe omimi nke atọ nke ebube. Ọrịda nke Mmụọ Nsọ Mkpụrụ nke ihe omimi: Ịhụnanya"
ig_gloria4.mp3 "Ihe omimi nke anọ dị ebube. Echere nke Nwanyị nwanyị a gọziri agọzi Mkpụrụ nke ihe omimi: Amara nke ọnwụ obi ụtọ"
ig_gloria5.mp3 "Ihe omimi nke ise nke ebube. Echichi nke Meri dika eze-nwanyi nke Eluigwe Mkpụrụ nke ihe omimi: Tukwasi obi n'arịrịọ nke Meri"


OPCIONAL:

ig_gioia1v.mp3 (*) «Al sisè mes l'àngel Gabriel va ser enviat per Déu a una ciutat de Galilea, anomenada Natzaret, a una verge desposada amb un home anomenat Josep, de l'estirp de David; el nom de la verge era Maria» (Lc 1,26-27).

ig_gioia2v.mp3 (*) «En aquells dies Maria es va posar en camí i va anar de pressa a la regió muntanyosa, a una ciutat de Judá; va entrar a casa de Zacaries i va saludar Isabel. I va succeir que, quan Isabel va sentir la salutació de Maria, va saltar de goig el nen al seu si, i Isabel va quedar plena d'Esperit Sant; i exclamant a veu en crit, va dir: "Beneïda tu entre les dones i beneït el fruit del teu si"» (Lc 1, 39-42)

ig_gioia3v.mp3 (*) «Va succeir que en aquells dies va sortir un edicte de Cèsar August ordenant que s'empadronés tothom. Aquest primer empadronament va tenir lloc sent Cirino governador de Síria. Tots anaven a empadronar-se, cadascun a la seva ciutat. Va pujar també Josep des de Galilea, de la ciutat de Natzaret, a Judea, a la ciutat de David, que es diu Betlem, per ser ell de la casa i família de David, per empadronar-se amb Maria, la seva esposa, que estava encinta. I va passar que, mentre ells eren allà, se li van complir els dies de l'enllumenament, i va donar a llum el seu fill primogènit, el va embolicar en bolquers i el va ficar al llit en un pessebre, perquè no tenien lloc a l'allotjament» (Lc 2,1 -7).

ig_gioia4v.mp3 (*) «Quan es van complir els vuit dies per circumcidar-lo, se li va donar el nom de Jesús, com ho havia anomenat l'àngel abans de ser concebut al si. Quan es van complir els dies de la purificació d'ells, segons la Llei de Moisès, van portar Jesús a Jerusalem per presentar-li al Senyor, com està escrit a la Llei del Senyor: Tot home primogènit serà consagrat al Senyor i per oferir en sacrifici un parell de tórtores o dos colomins, d'acord amb el que es diu a la Llei del Senyor» (Lc 2, 21-24).

ig_gioia5v.mp3 (*) «Els seus pares anaven cada any a Jerusalem a la festa de la Pasqua. Quan va tenir dotze anys, van pujar ells com de costum a la festa i, en tornar-se, passats els dies, el nen Jesús es va quedar a Jerusalem, sense saber-ho els seus pares... I va succeir que al cap de tres dies, el van trobar al Temple assegut enmig dels mestres, escoltant-los i preguntant-los; tots els qui el sentien estaven estupefactes per la seva intel·ligència i les seves respostes» (Lc 2, 41-47).

ig_luce1v.mp3 (*) «Bautitzat Jesús, va sortir després de l'aigua; i en això es van obrir els cels i va veure l'Esperit de Déu que baixava en forma de colom i venia sobre ell. I una veu que sortia del cel deia: "Aquest és el meu Fill estimat, en qui em complac"». (Mt 3,16-17)

ig_luce2v.mp3 (*) «Tres dies després se celebraven un casament a Canà de Galilea i hi era la mare de Jesús. Va ser convidat també al casament Jesús amb els seus deixebles. I, com que faltés vi, perquè s'havia acabat el vi del casament, diu a Jesús la seva mare: "No tenen vi". Jesús li respon: "Què tinc jo amb tu, dona? Encara no ha arribat la meva hora". Diu la seva mare als servents: "Feu el que ell us digui"». (Jn 2, 1-5).

ig_luce3v.mp3 (*) «El temps s'ha complert i el Regne de Déu és a prop; convertiu-vos i creieu en l'Evangeli». (Mc 1, 15)

ig_luce4v.mp3 (*) «Sis dies després, Jesús va agafar Pere, Jaume i el seu germà Joan, i els va portar a part, a una muntanya alta. I es va transfigurar davant seu: el seu rostre es va posar brillant com el sol i els seus vestits es van tornar blancs com la llum» (Mt 17, 1-2).

ig_luce5v.mp3 (*) «Mentre estaven menjant, Jesús va prendre pa i el va beneir, el va partir i, donant-li-ho als seus deixebles, va dir: "Preneu, mengeu, aquest és el meu cos"» (Mt 26, 26).

ig_dolore1v.mp3 (*) «Llavors Jesús va anar amb ells a un hort, anomenat Getsemaní, i va dir als seus deixebles: "Seieu aquí mentre pregaré". I prenent amb si Pere i els dos fills de Zebedeu, va començar a sentir tristesa i angoixa. Llavors els va dir: "La meva ànima està trista fins al punt de morir; quedeu-vos aquí i vetlleu amb mi". I avançant-se una mica, va caure cara a terra, i suplicava així: "Pare meu, si és possible, que passi de mi aquesta copa, però no sigui com jo vull, sinó com vulguis tu"» (Mt 26, 36-39) .

ig_dolore2v.mp3 (*) «Pilato llavors va prendre Jesús i el va fer assotar. Els soldats van trenar una corona d'espines, se la van posar al cap i li van vestir un mantell de porpra; i, apropant-s'hi, li deien: "Salvi, Rei dels jueus". I li donaven bufetades» (Jn 19,1-3).

ig_dolore3v.mp3 (*) «Llavors els soldats del procurador van portar Jesús al pretori i van reunir al seu voltant tota la cohort. El van despullar i li van tirar a sobre un mantell de porpra i, trenant una corona d'espines, se la van posar sobre el cap, ia la mà dreta una canya, i doblegant el genoll davant seu, li feien burla dient: "Salve, Rey dels jueus"». (Mt 27, 27-29)

ig_dolore4v.mp3 (*) «I van obligar un que passava, Simón de Cirene, que tornava del camp, el pare d'Alejandro i de Rufo, que portés la seva creu. El van conduir al lloc del Gòlgota, que vol dir de la Calavera» (Mc 15, 21-22).

ig_dolore5v.mp3 (*) «Arribats al lloc anomenat "La Calavera", el van crucificar allà a ell i als dos malfactors, un a la dreta i un altre a l'esquerra. Jesús deia: "Pare, perdona'ls, perquè no saben què fan"... Era ja això de migdia quan, en eclipsar-se el sol, hi va haver foscor sobre tota la terra fins a la mitja tarda. El vel del Santuari es va esquinçar pel mig i Jesús, donant un fort crit va dir: "Pare, a les vostres mans poso el meu esperit" i, dit això, va expirar» (Lc 23, 33-46).

ig_gloria1v.mp3 (*) «El primer dia de la setmana, molt de demà, van anar al sepulcre portant les aromes que havien preparat. Però van trobar que la pedra havia estat retirada del sepulcre, i van entrar, però no van trobar el cos del Senyor Jesús. No sabien què pensar-ne, quan es van presentar davant d'elles dos homes amb vestits resplendents. Elles, espantades, miraven a terra, i ells els van dir: "Per què busqueu entre els morts a qui és viu? No és aquí, ha ressuscitat"» (Lc 24, 1-6).

ig_gloria2v.mp3 (*) «El Senyor Jesús, després de parlar-los, va pujar al cel i es va asseure a la dreta de Déu» (Mc 16, 19).

ig_gloria3v.mp3 (*) «En arribar el dia de la Pentecosta, tots estaven reunits en un mateix lloc. De sobte va venir del cel un soroll com el d'una ràfega de vent impetuós, que va omplir tota la casa on eren. Se'ls van aparèixer unes llengües com de foc que es van repartir i es van posar sobre cadascun d'ells; quedaren tots plens de l'Esperit Sant i es posaren a parlar en altres llengües, segons l'Esperit els concedia expressar-se» (Ac 2, 1-4).

ig_gloria4v.mp3 (*) «Totes les generacions em diran benaurada perquè el Senyor ha fet obres grans en mi» (Lc 1, 48-49).

ig_gloria5v.mp3 (*) «Un gran senyal va aparèixer al cel: una dona, vestida de sol, amb la lluna sota els seus peus, i una corona de dotze estrelles sobre el seu cap» (Ap 12, 1).


Nyefee faịlụ ọdịyo gị
WHOEkele!!!

2022 iPray.eu. All Rights Reserved.

 Web Site  Builder Software

Made with Mobirise ‌

Offline Site Builder