Puna e pendimitO Zoti im, më vjen keq me gjithë zemër për të gjitha mëkatet që kam bërë.
Jo vetëm pse me to kam bjerrë parajsën dhe kam merituar ferrin, por më fort se të kam fyer Ty,
E mira e pambaruar, që kaq fort më ke dashur.
Mëshirë, o Zot!
Më fal, o Zot!
Po të jap fjalën, se me ndihmën tënde, nuk do të fyej më kurrë.
Amen!